Над 7 пъти повече са превозените стоки на български компании до

...
Над 7 пъти повече са превозените стоки на български компании до
Коментари Харесай

Все повече български компании търгуват през Amazon

Над 7 пъти повече са превозените артикули на български компании до най-голямата платформа за електронна търговия в света, Amazon през ноември съпоставено с януари 2020 година. Това регистрират от транспортно-логистична компания Transpress, която е лицензирана да прави доставки до центровете на световния водач. Броят на изпращачите у нас се е нараснал съразмерно на пратките, демонстрират още данните.

През 2020 година максимален е размерът на доставените от България автомобилни аксесоари, което съставлява към половината от всички колета. На второ място се подреждат мебелите, следвани от персонални аксесоари и хранителни добавки. През световната платформа сполучливо се търгуват и трайни био храни, сочи статистиката на Transpress.

“Нямаме рекламация това да са напълно представителни данни, само че за нас наклонността е безапелационна и позитивна и я отчитаме в качеството си на един от главните лицензирани превозвачи, които имат право да вършат доставки до центровете на световната платформа. Тя демонстрира, че българският дребен и междинен бизнес се ориентира все по-бързо и съответно в ерата на онлайн търговията и е подготвен да излезе на нови пазари. ”, разяснява Веселин Стоянов, създател и шеф на Transpress.

Според него онлайн търговията ще се утвърди като основен фактор и за развиването на транспортния отрасъл през идващите години. " През 2020 година ние отчитаме над 20% растеж на куриерските колета, което се дължи както на извършването на покупки в Интернет, по този начин и на прекосяването на доста хора към хоум офис ”, изяснява Веселин Стоянов. “Темповете на напредък ще станат още по-динамични, само че и условията на клиентите към качеството ще се усилват. Затова за е-търговците ще е от основно да си изберат добър логистичен парньор. ”, безапелационен е той.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР